Opzoek naar een therapeut in Groningen?

Voel je de behoefte om meer in contact te komen met je lichaam en innerlijke balans te vinden? Mijn naam is Ellen Grondijs, en ik ben toegewijd aan het begeleiden van individuen op hun reis naar welzijn door middel van lichaamsgerichte therapie in Groningen.

Als lichaamsgeorienteerde therapeut combineer ik mijn passie voor het begrijpen van de connectie tussen lichaam en geest. Mijn benadering is holistisch en empathisch, gericht op het verkennen van fysieke sensaties, emoties en energetische blokkades. Samen creëren we een veilige ruimte waarin je de kracht van je eigen lichaam leert ontdekken en benutten.

Wat is lichaamsgerichte therapie?

Het is een benadering die de wijsheid van het lichaam gebruikt om emotionele en fysieke spanningen te begrijpen en los te laten. Door middel van ademhalingsoefeningen, beweging, en gerichte aanraking, ondersteun ik je bij het herstellen van evenwicht en het bevorderen van zelfontdekking.

Hoe kan ik helpen?

Of je nu worstelt met stress, trauma, of gewoon op zoek bent naar meer zelfbewustzijn, mijn doel is om je te begeleiden naar een staat van innerlijke rust en veerkracht. 

Neem vooral een kijkje op mijn website of boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek.