Mediflow

Meditation | Embodiment | Connection

Meditatieavonden in Groningen

Sinds 2021 verzorg ik, samen met Marije Mulder, meditatieavonden waar je kan aarden, tot rust kan komen en jezelf te verbinden met anderen. We hebben het ‘Mediflow‘ genoemd, een samenvoeging van meditatie en flow(state). 

De kracht van een groep

Telkens opnieuw verbaas ik me over de kracht die mediteren in een groep met zich meebrengt. Gezamenlijk mediteren versterkt het energetische veld en zorgt voor co-regulatie van onze zenuwstelsels. Het wordt eenvoudiger om dieper te ontspannen, aanwezig te zijn in het moment, de stilte te omarmen en vanuit het hartcentrum verbinding te maken met anderen.

Hoe ziet een Mediflow sessie eruit?

Geen enkele sessie is hetzelfde, maar we integreren altijd meditatie, lichaamswerk, ademwerk en verbindingsoefeningen. Verwacht niet de hele avond stil te zitten op een kussentje. Hoewel meditatie een belangrijk onderdeel is, moedigen we ook beweging aan om in contact te komen met het lichaam. We voeren oefeningen uit in tweetallen of als groep. Elke sessie volgt een aangename structuur en sluit af met een integratiemoment. De ervaring is moeilijk in woorden te vatten, dus als je nieuwsgierig bent, nodig ik je van harte uit om het zelf te komen ervaren. Meer informatie, tickets kopen en inschrijven voor de nieuwsbrief kan op de website.